Falster

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Falster collectie

De meubels uit de Falster collectie hebben allemaal een eigentijds natuurlijk design. Kenmerkend voor deze stijl zijn de strakke lijnenin combinatie met het onbehandelde gerookte Kikarhout en de metalen accenten. De meubels uit deze collectie zijn van alle gemakken voorzien, zoals geïntegreerde ledverlichting in de berkgast en vitrinekast en handige kabel opbergsystemen. 

Hout en metaal een perfecte match

Natuurlijke materialen zoals hout zorgen voor een warme sfeer in het interieur. Door hout te combineren met metalen details krijgen de meubels een modern design en wordt het net wat eigentijdser. Het kikarhout waar de meubels uit de Falster collectie van zijn gemaakt is gerookt, dit verdiept en versterkt de natuurlijke uitstraling en de prachtige schakeringen van het hout. Doordat het hout verder niet is bewerkt, wordt het met de jaren doorleefder, waardoor het nog meer karakter krijgt. De metalen poten, handgrepen en accenten zorgen voor een stoere look.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Best Choice Wonen maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze Cookie Policy