Masters & More

Item 1-24 van 167 in totaal item(s)

Masters & More, ontwerp je eigen meubel

Met Masters & More neem je zelf plaats op de stoel van de designer. Deze wooncollectie biedt je de mogelijkheid om je meubels te ontwerpen naar eigen wens en smaakWild eikenvormt het basismateriaal voor de meubels. Vervolgens kan men kiezen uit 5 verschillende houtkleurenverschillende afmetingenvan de meubels, zijn er 2 opties voor poten van 10 of 15 cm hoog, kan men gaan voor greeploos of rvs grepen, zijn er 2 verschillende soorten deuren en kan er ledverlichting worden aangebracht.

Eigentijds natuurlijk

De eigentijds natuurlijke woonstijl is te herkennen aan de meubels met een natuurlijke uitstraling en een minimalistisch designDuurzame houtsoorten geven de wooncollecties een eigen karakter. Voor de Masters & More collectie is dat wildeiken. Deze houtsoort heeft een fijne nerf en fraaie vlamtekening. Door het design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout maximaal tot hun recht. Natuurlijk mooi, mooi natuurlijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Best Choice Wonen maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze Cookie Policy