Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Prijsverlaging

Raster Lijst

(0)

Snel bekijken

Aanbieding

Jenna Jenna

Jenna

Deze stoel Jenna is de optimale stoel voor een landelijk interieur door de Weathered Grey eiken poten. De Jenna eetkamerstoel van Henders & Hazel leveren wij op de webshop enkel in eiken poten in Weathered Grey en een geselecteerd aantal kleuren, alle opties bekijken? Kom langs bij ons in de winkel voor alle mogelijkheden en een passend advies!

€ 159 € 169
Snel bekijken

Sale

Kate (Moreno) Kate (Moreno)

Kate (Moreno)

Deze heerlijke eetkamerstoel combineert het ideale zitcomfort met een zeer leuk modern karakter, leuk voor als u een moderner tintje aan uw eetkamer wilt geven! De Kate is te bestellen in 6 kleuren in Moreno kunstleder met een bies Moreno Antraciet en een vintage frame, wilt u alle opties en de vele kleuren bekijken? Kom dan langs in onze winkel, onze...

€ 169 € 189
Snel bekijken

Sale

Alegra (Old English) Alegra (Old English)

Alegra (Old English)

Deze geweldige kuipstoel combineert modern wonen met optimaal zitcomfort! Deze eetkamertstoel Alegra is te bestellen in Old English, wilt u alle andere opties en vele kleuren bekijken? Kom dan langs in onze winkel, voor onze openingstijden klik hier.

€ 169 € 179
Snel bekijken

Sale

Evi (Old English) Evi (Old English)

Evi (Old English)

Deze eetkamerstoel met armleuningen is de ideale eetkamerstoel voor een landelijke inrichting! De eetkamerstoel Evi kan worden besteld in Old English, wilt u alle opties en vele kleuren bekijken? Kom dan langs in onze winkel, onze openingstijden kunt u hier vinden. 

€ 179 € 189
Snel bekijken

Sale

Malene (Stof Soul) Malene (Stof Soul)

Malene (Stof Soul)

De stoel Malene is een geweldige stoel met een huiselijk en modern karakter, de stoel leveren wij via de shop in de stof Soul. De Malene is in stof Soul leverbaar in Fuchsia, Antraciet, Ice Grey, Lemon, Oranje, Aqua & Donkerblauw, verder heeft de stoel een ronde greep en vierkante RVS swing. Wilt u alle opties en kleuren bekijken? Kom dan langs bij...

€ 189 € 199
Toont 1 - 7 van de 7 items