Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Barstoelen

Barstoelen
Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Malene Barstoel (Vintage Metaal) Malene Barstoel (Vintage Metaal) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing rond) Malene Barstoel (RVS Swing rond) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing rond. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (Houten poten) Malene Barstoel (Houten poten) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met houten poten, die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Houten poten)

Malvino Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Beukenhouten poten, die in verschillende kleuren te kiezen zijn. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in...

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Rond. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Sale

Barstoel Maxim Barstoel Maxim Henders & Hazel

Barstoel Maxim

Deze barstoel Maxim is de ideale stoel voor aan uw bartafel! Deze barstoel van Henders & Hazel past goed bij elke bartafel en is leverbaar in de kleuren: Antraciet, Lever, Cognac & Petrol. Verder is de stoel uitgevoerd in Calabria met een bies in Piping tatra, het frame is in de kleur off black. 

€ 179
Snel bekijken

Barstoel Laurelle Barstoel Laurelle Happy at Home

Barstoel Laurelle

Deze barstoel Laurell is de ideale barstoel met optimaal zitcomfort! De barstoel is te bestellen in de volgende kleuren: Mosterd, Taupe & Antraciet. De stoel is uitgevoerd in een combi Tatra/Volterra met een zwart frame.

€ 179
Snel bekijken

Barstoel Milva Barstoel Milva Henders & Hazel

Barstoel Milva

Deze barstoel Milva van het merk Henders & Hazel is de ideale barstoel met zijn verfijnde uiterlijk. De barstoel is verkrijgbaar in de stof Orlando (in antraciet & mint) of in Tatra (antraciet), allebei met een zwart frame. 

€ 209
Toont 1 - 12 van de 13 items