Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Barstoelen

Barstoelen
Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Hilary Hilary Barstoel Henders & Hazel

Hilary

Deze leuke, moderne Barstoel Hilary van het merk Henders en Hazel is leverbaar in de kleuren: antraciet, wit & zwart, uitgevoerd in Tatra lederlook. 

€ 169
Snel bekijken

Malene Barstoel (Vintage Metaal) Malene Barstoel (Vintage Metaal) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 189
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing rond) Malene Barstoel (RVS Swing rond) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing rond. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 189
Snel bekijken

Malene Barstoel (Houten poten) Malene Barstoel (Houten poten) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met houten poten, die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 189
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 189
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 219
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Houten poten)

Malvino Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Beukenhouten poten, die in verschillende kleuren te kiezen zijn. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in...

€ 219
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Rond. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 219
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 219
Snel bekijken

Quirin Barstoel Quirin Barstoel Henders & Hazel

Quirin Barstoel

Deze Barstoel Quirin van het merk Henders & Hazel is een ware toevoeging tot uw interieur, mede door de vele mogelijkheden waaruit deze barkruk zich vormt: poten keuze, stoffen & kleuren. Zo stelt u altijd uw ideale barkruk samen. Deze Barstoel is online niet te bestellen, dus kom langs bij ons in de winkel voor een passend advies en onze ruime collectie!

€ 159
Snel bekijken

Sale

Barstoel Maxim Barstoel Maxim Henders & Hazel

Barstoel Maxim

Deze barstoel Maxim is de ideale stoel voor aan uw bartafel! Deze barstoel van Henders & Hazel past goed bij elke bartafel en is leverbaar in de kleuren: Antraciet, Lever, Cognac & Petrol. Verder is de stoel uitgevoerd in Calabria met een bies in Piping tatra, het frame is in de kleur off black. 

€ 169
Snel bekijken

Barstoel Laurelle Barstoel Laurelle Happy at Home

Barstoel Laurelle

Deze barstoel Laurell is de ideale barstoel met optimaal zitcomfort! De barstoel is te bestellen in de volgende kleuren: Mosterd, Taupe & Antraciet. De stoel is uitgevoerd in een combi Tatra/Volterra met een zwart frame.

€ 159
Toont 1 - 12 van de 13 items