Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Bergkast

Bergkast
Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Buckley Bergkast Buckley Bergkast

Buckley Bergkast

Deze Bergkast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze bergkast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.399
Snel bekijken

Falster Bergkast

Falster Bergkast

Deze Bergkast van het woonprogramma Falster van het merk Henders & Hazel is een warme bergkast met een strak design. Dit meubel is uitgevoerd in de kleur smoke in kikar hout, verder kenmerkt het programma zich door de vele warme kleurschakelingen. Bestel deze bergkast van Falster nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.399
Snel bekijken

Mallorca Bergkast Mallorca Bergkast

Mallorca Bergkast

Deze Mallorca bergkast uit de Happy at Home collectie is een echte toevoeging tot uw huiskamer! De combinatie van Wagon Grey acacia hout met de witte laden en deuren geven het een rijke landelijke uitstraling. Verder heeft dit product keerbare laden zodat u de keuze heeft uit leuke landelijke witte laden of rieten laden. 

€ 1.299
Snel bekijken

Tibet Bergkast Coiba Bergkast

Tibet Bergkast

Het woonprogramma Coiba van het merk Happy at Home is echt een aanrader, de meubelen in dit woonprogromma Coiba kenmerken zich door de unieke uitstraling door de handmatige bewerking en wat afgeronde kanten en hoeken. Verder is Coiba uitgevoerd in acacia hout met de kleur Tibet Grey, andere kleuren zijn ook mogelijk. Kom voor alle kleuren en opties langs...

€ 1.299
Toont 1 - 12 van de 22 items