Bezorging

Bezorgen

Wij bezorgen alle producten en zorgen ervoor dat deze uitgepakt, gemonteerd en in uw huis geplaatst worden.* Wij zorgen ervoor dat de verpakking wordt meegenomen en wordt gerecycled. 

Indien u ervoor kiest om uw producten af te laten leveren dient u ervoor te zorgen dat de plaats waar de producten geplaatst moeten worden vrij is van obstakels. Denk hierbij aan kapstokken of ander meubilair in bijvoorbeeld de hal. 

Wij nemen ruim voor de verwachte levering van uw producten contact met u op zodat wij in overleg een geschikte dag kunnen vinden voor de aflevering van uw producten. Tevens krijgt u altijd van ons op de dag van aflevering een bloktijd (van ongeveer twee uur) waarin de producten afgeleverd worden of bellen wij u dertig minuten voor aankomst.**

Wij bezorgen ook op Texel.

* Dit is niet van toepassing op pakketpost en bouwpakketten.
** Bij producten verzonden per pakketpost ontvangt u van ons de Track & Trace code.

Gaat uw voorkeur uit naar het zelf afhalen van uw producten? Zie de categorie ''Afhalen'' hieronder voor meer informatie.

Afhalen

Zelf afhalen

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar het zelf afhalen van uw producten is dit uiteraard ook mogelijk. Uw producten zijn dan sneller in huis en u hoeft niet te wachten op een afspraak tot aflevering van uw producten.

Indien u ervoor kiest om uw producten zelf af te halen nemen wij ruim van te voren contact met u op om u te informeren over de datum waarop de artikelen in ons magazijn aanwezig zijn.

Indien u uw producten zelf wilt afhalen dan komen wij u tegemoet in de kosten en kennen wij een korting toe van 5% van de aankoopwaarde tot een maximum van EUR 50,-.

U kunt dit aangeven bij het afreken toets bij de promotie code 'Afhalen'.

Omruilservice

Omruilservice

Wij bieden een gratis omruilservice aan wanneer u bijvoorbeeld toch de voorkeur geeft aan een kleinere maat van uw product. U kunt tot 14 dagen na het afleveren of afhalen van uw product gebruik maken van deze gratis service. Is het product waarvoor u uw geleverde product wilt omruilen duurder, dan zullen wij het verschil in rekening brengen. Heeft het door u uitgekozen product een lagere prijs dan het geleverde product, dan krijgt u het verschil terug middels een voucher van Best Choice Wonen welke binnen één jaar bij ons gebruikt kan worden.

Het omruilen van de producten is gratis en indien uw product is geleverd door ons komen  wij het product persoonlijk omruilen en hoeft u dit product niet opnieuw in te pakken. Zoals het product geleverd en geplaatst is zal deze ook opgehaald worden door onze bezorgers.

Levertijd

Levertijden

De levertijd van onze artikelen staan aangegeven bij de details van het desbetreffende product. De levertijden zijn als volgt:

0 tot 4 weken Dit betekent dat het artikel aanwezig is in ons magazijn of het magazijn van onze leveranciers. Dit product wordt zeer snel uitgeleverd.
4 tot 8 wekenDeze artikelen zijn tijdelijk uitverkocht maar er is een nieuwe zending onverweg om uitgeleverd te worden.
> 8 wekenDeze producten kennen een lange levertijd, dit komt meestal doordat deze producten speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Wilt u de exacte levertijd van onze producten weten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen binnen onze openingstijden, ons een Whatsapp bericht sturen of een e-mail sturen (vraagje@bcwonen.nl).

Telefoonnummer: (075) - 750 36 06

14 dagen bedenktijd

Herroepingsrecht

U heeft 14 dagen de tijd om uw product te bekijken en te beoordelen. Deze periode gaat in op dag waarop de producten afgehaald zijn of afgeleverd zijn. Deze periode is niet van toepassing op producten welke speciaal voor u gemaakt worden. (Dit staat aangegeven in de productdetails)

U kunt u beroepen op uw herroepingsrecht door ons een e-mail te sturen via het contactformulier met uw gegevens en het product dat u wilt omruilen of retourneren. Na deze melding heeft u 14 dagen om de producten terug te zenden en hiermee te retourneren. De producten dienen degelijk verpakt te zijn en vrij van schade te zijn. Bij retourneren zijn de kosten voor het retourneren voor de klant. Indien u de producten wilt laten ophalen kunt u de kosten opvragen via het contactformulier op onze website. Wanneer het product in goede orde bij ons is ontvangen ontvangt u het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening, schades of missende onderdelen worden in mindering gebracht van de teruggave. 

Wilt u uw product kosteloos omruilen? Bekijkt u dan de informatie ''Omruilservice'' voor meer informatie.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Best Choice Wonen maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze Cookie Policy