Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Happy @ Home

Happy @ Home

Happy @ Home

Happy@Home is het nieuwe merk van Best Choice Wonen Zaandam,

Happy@Home collectie bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kan vinden dat past in het interieur.

Zowel de stijl als de prijs maken de Happy@Home collectie interessant.
De zeer gunstige prijs in combinatie met de tijdloze uitstraling van de meubelen zorgt dat je lang plezier heb van je meubels.

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. Het assortiment zitmeubelen en woonprogramma’s kan worden aangevuld met accessoires uit het Youniq collectie.

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Mallorca Dressoir (155 cm)

Mallorca Dressoir (155 cm)

Dit Mallorca dressoir uit de Happy at Home collectie is een echte toevoeging tot uw huiskamer! De combinatie van Wagon Grey acacia hout met de witte laden en deuren geven het een rijke landelijke uitstraling. Verder heeft dit product keerbare laden zodat u de keuze heeft uit leuke landelijke witte laden of rieten laden. Bekijk hier ook dit dressoir in de...

€ 999
Toont 1 - 12 van de 90 items