Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Happy @ Home

Happy @ Home

Happy @ Home

Happy@Home is het nieuwe merk van Best Choice Wonen Zaandam,

Happy@Home collectie bestaat uit tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kan vinden dat past in het interieur.

Zowel de stijl als de prijs maken de Happy@Home collectie interessant.
De zeer gunstige prijs in combinatie met de tijdloze uitstraling van de meubelen zorgt dat je lang plezier heb van je meubels.

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. Het assortiment zitmeubelen en woonprogramma’s kan worden aangevuld met accessoires uit het Youniq collectie.

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Barstoel Laurelle Barstoel Laurelle Happy at Home

Barstoel Laurelle

Deze barstoel Laurell is de ideale barstoel met optimaal zitcomfort! De barstoel is te bestellen in de volgende kleuren: Mosterd, Taupe & Antraciet. De stoel is uitgevoerd in een combi Tatra/Volterra met een zwart frame.

€ 159
Snel bekijken

Milton 2.5-zits loungebank Milton 2.5-zits loungebank Happy at Home

Milton 2.5-zits loungebank

Wij verkopen nu de Milton 2.5-zits met lounge-/slaapfunctie! Deze bank is om te zetten in een 2-persoons bed en is snel leverbaar zoals afgebeeld in Stof Forli in Antraciet, enkel in longchair rechts met opbergbox. Deze bank combineert optimaal zitcomfort en ligcomfort met een handige oplossing voor als er ooit eens iemand blijft slapen. 

€ 1.399
Toont 1 - 12 van de 101 items