Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Buckley Henders en Hazel

Buckley Henders en Hazel

Het woonprogramma Buckley van het merk Henders en Hazel kenmerkt zich door speciaal geselecteerd hardhout en accenten in metaal. Verder zijn sommige producten uitgerust met indirecte LED-verlichting en zijn alle producten uitgevoerd in Old Java Grey.

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Buckley Dressoir (180 cm)

Buckley Dressoir (180 cm)

Dit dressoir van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel dit dressoir van Buckley nu of kom langs in onze winkel!Toch een andere maat? Bekijk ook de maten 220 cm breed en 250 cm breed!

€ 1.199
Snel bekijken

Buckley Dressoir (220 cm) Buckley Dressoir (220 cm)

Buckley Dressoir (220 cm)

Dit dressoir van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel dit dressoir van Buckley nu of kom langs in onze winkel!Toch een andere maat? Bekijk ook de maten 180 cm breed en 250 cm breed!

€ 1.299
Snel bekijken

Buckley Dressoir (250 cm) Buckley Dressoir (250 cm)

Buckley Dressoir (250 cm)

Dit dressoir van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel dit dressoir van Buckley nu of kom langs in onze winkel!Toch een andere maat? Bekijk ook de maten 180 cm breed en 220 cm breed!

€ 1.499
Snel bekijken

Buckley TV-Dressoir (150 cm) Buckley TV-Dressoir (150 cm)

Buckley TV-Dressoir (150 cm)

Dit TV-Dressoir van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel dit TV-Dresoir van Buckley nu of kom langs in onze winkel!Toch een andere maat? Bekijk ook de maten 120 cm breed en 180 cm breed!

€ 799
Snel bekijken

Buckley TV-Dressoir (180 cm) Buckley TV-Dressoir (180 cm)

Buckley TV-Dressoir (180 cm)

Dit TV-Dressoir van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel dit TV-Dresoir van Buckley nu of kom langs in onze winkel!Toch een andere maat? Bekijk ook de maten 120 cm breed en 150 cm breed!

€ 899
Snel bekijken

Buckley Vitrinekast Buckley Vitrinekast

Buckley Vitrinekast

Deze Vitrinekast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze vitrinekast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.499
Snel bekijken

Buckley Highboard Buckley Highboard

Buckley Highboard

Deze Highboard van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze highbaord van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.399
Snel bekijken

Buckley Bergkast Buckley Bergkast

Buckley Bergkast

Deze Bergkast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze bergkast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.399
Snel bekijken

Buckley Boekenkast Buckley Boekenkast Henders & Hazel

Buckley Boekenkast

Deze Boekenkast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze Boekenkast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 799
Toont 1 - 12 van de 20 items