Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Overzicht van producten van fabrikant Henders & Hazel

Producten van onze fabrikant Henders & Hazel

Meer
Raster Lijst

(0)

Producten bij pagina

Snel bekijken

Angelica Angelica Henders & Hazel

Angelica

De fauteuil Angelica van het merk Henders & Hazel is een moderne fauteuil met een RVS frame wat het zijn moderne karakter geeft. Deze fauteuil is leverbaar in alle kleuren en stoffen van de Match & Match wand wat het passend maakt voor in elke woonkamer! Prijzen beginnen vanaf €299,- in stof en €399,- in ledergroep 20.  Bekijk hier alle andere...

€ 399
Snel bekijken

Sale

Barstoel Maxim Barstoel Maxim Henders & Hazel

Barstoel Maxim

Deze barstoel Maxim is de ideale stoel voor aan uw bartafel! Deze barstoel van Henders & Hazel past goed bij elke bartafel en is leverbaar in de kleuren: Antraciet, Lever, Cognac & Petrol. Verder is de stoel uitgevoerd in Calabria met een bies in Piping tatra, het frame is in de kleur off black. 

€ 179
Snel bekijken

Barstoel Milva Barstoel Milva Henders & Hazel

Barstoel Milva

Deze barstoel Milva van het merk Henders & Hazel is de ideale barstoel met zijn verfijnde uiterlijk. De barstoel is verkrijgbaar in de stof Orlando (in antraciet & mint) of in Tatra (antraciet), allebei met een zwart frame. 

€ 209
Snel bekijken

Buckley Boekenkast Buckley Boekenkast Henders & Hazel

Buckley Boekenkast

Deze Boekenkast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze Boekenkast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 799
Snel bekijken

Buckley Buffetkast Buckley Buffetkast Henders & Hazel

Buckley Buffetkast

Deze Buffetkast van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze Buffetkast van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.999
Toont 1 - 12 van de 131 items