Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Highboard

Highboard
Raster Lijst

(0)

Snel bekijken

Puyo Highboard Puyo Highboard

Puyo Highboard

Dit Puyo Highboard is de ideale toevoeging tot uw zowel moderne, als landelijke woonkamer door het vintage effect en ''boat wood''. Dit Puyo Highboard kenmerkt zich door acacia hout in de kleur ''boat wood'', verder zijn alle meubelen van het programma Puyo gelakt bij de afwerking. Bestel dit Highboard van Puyo nu of kom langs in onze winkel!

€ 1.179
Snel bekijken

Coiba Highboard Coiba Highboard

Coiba Highboard

Het woonprogramma Coiba van het merk Happy at Home is echt een aanrader, de meubelen in dit woonprogromma Coiba kenmerken zich door de unieke uitstraling door de handmatige bewerking en wat afgeronde kanten en hoeken. Verder is Coiba uitgevoerd in acacia hout met de kleur Tibet Grey, andere kleuren zijn ook mogelijk. Kom voor alle kleuren en opties langs...

€ 1.399
Snel bekijken

Mallorca Highboard Mallorca Highboard

Mallorca Highboard

Dit Mallorca Highboard uit de Happy at Home collectie is een echte toevoeging tot uw huiskamer! De combinatie van Wagon Grey acacia hout met de witte laden en deuren geven het een rijke landelijke uitstraling. Verder heeft dit product keerbare laden zodat u de keuze heeft uit leuke landelijke witte laden of rieten laden.

€ 1.299
Snel bekijken

Buckley Highboard Buckley Highboard

Buckley Highboard

Deze Highboard van het woonprogramma Buckley van het merk Henders & Hazel kenmerkt zich door een eigentijds uiterlijk door de metalen accenten, het geselecteerde Acacia hout en de kleur Old Java Grey. Bestel deze highbaord van Buckley nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.299
Toont 1 - 12 van de 12 items