Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Stoelen

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Sale

Evi (Old English) Evi (Old English)

Evi (Old English)

Deze eetkamerstoel met armleuningen is de ideale eetkamerstoel voor een landelijke inrichting! De eetkamerstoel Evi kan worden besteld in Old English, wilt u alle opties en vele kleuren bekijken? Kom dan langs in onze winkel, onze openingstijden kunt u hier vinden. 

€ 189
Snel bekijken

Sale

Kate (Moreno) Kate (Moreno)

Kate (Moreno)

Deze heerlijke eetkamerstoel combineert het ideale zitcomfort met een zeer leuk modern karakter, leuk voor als u een moderner tintje aan uw eetkamer wilt geven! De Kate is te bestellen in 6 kleuren in Moreno kunstleder met een bies Moreno Antraciet en een vintage frame, wilt u alle opties en de vele kleuren bekijken? Kom dan langs in onze winkel, onze...

€ 179
Snel bekijken

Sale

Malene (Stof Soul) Malene (Stof Soul)

Malene (Stof Soul)

De stoel Malene is een geweldige stoel met een huiselijk en modern karakter, de stoel leveren wij via de shop in de stof Soul. De Malene is in stof Soul leverbaar in Fuchsia, Antraciet, Ice Grey, Lemon, Oranje, Aqua & Donkerblauw, verder heeft de stoel een ronde greep en vierkante RVS swing. Wilt u alle opties en kleuren bekijken? Kom dan langs bij...

€ 209
Snel bekijken

Jenna Jenna

Jenna

Deze stoel Jenna is de optimale stoel voor een landelijk interieur door de Weathered Grey eiken poten. De Jenna eetkamerstoel van Henders & Hazel leveren wij op de webshop enkel in eiken poten in Weathered Grey en een geselecteerd aantal kleuren, alle opties bekijken? Kom langs bij ons in de winkel voor alle mogelijkheden en een passend advies!

€ 169
Snel bekijken

Malene Barstoel (Vintage Metaal) Malene Barstoel (Vintage Metaal) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing rond) Malene Barstoel (RVS Swing rond) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing rond. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (Houten poten) Malene Barstoel (Houten poten) Henders & Hazel

Malene Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met houten poten, die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malene Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malene van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barsteol kiezen uit allerlei stoffen! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! 

€ 209
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Malvino Barstoel (Vintage Metaal)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Vintage Metaal Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (Houten poten)

Malvino Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Beukenhouten poten, die in verschillende kleuren te kiezen zijn. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in...

€ 249
Toont 1 - 12 van de 61 items