Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Stoelen

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Malvino Barstoel (Houten poten)

Malvino Barstoel (Houten poten)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een Beukenhouten poten, die in verschillende kleuren te kiezen zijn. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in...

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Malvino Barstoel (RVS Swing rond)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Rond. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant) Henders & Hazel

Malvino Barstoel (RVS Swing Vierkant)

Deze moderne barstoel Malvino van het merk Henders & Hazel is uitgevoerd met een RVS Swing Vierkant. Verder kunt u bij deze barstoel kiezen uit allerlei ledersoorten! Deze barstoel is niet online te bestellen, dus kom langs in onze winkel voor deze barstoel en onze ruime collectie! Liever deze barstoel in het stof? Klik dan hier!

€ 249
Snel bekijken

Fiona Fiona Happy at Home

Fiona

De eetkamerstoel Fiona van het merk Happy at Home is een mooie eetkamerstoel uitgevoerd in rotan met de kleur Wagon Grey. Tevens zijn de kussens bijgeleverd in de kleur Canyon lava en staat deze stoel geweldig in een landelijk uiterlijk. Bestel de eetkamerstoel Fiona nu online of kom langs in onze winkel!

€ 139
Snel bekijken

Sale

Collin Collin Eetkamerstoel Happy at Home

Collin

Deze super eetkamerstoel Collin van het merk Happy at Home is ideaal voor elke huiskamer, de stoel kenmerkt zich door de stof Old English en de vierkanten metalen swing en greep. Bestel deze eetkamerstoel Collin nu online of kom langs in onze winkel voor de ruime collectie!

€ 129
Toont 13 - 24 van de 47 items