Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Tafel

Raster Lijst

Producten bij pagina

(0)

Snel bekijken

Velasco Salontafel Velasco Salontafel

Velasco Salontafel

Velasco Salontafel uit de Henders & Hazel collectie is een verrijking voor uw interieur, het kenmerkt zich door een warm en uitnodigend uiterlijk. Het is gemaakt van acacia hout en uitgevoerd in Pampus Grey, tevens zijn de oppervlaktes geschaafd en geborsteld.  Bestel dit meubel nu online of kom bij ons langs in de winkel om onze ruime collectie van...

€ 599
Snel bekijken

Falster Hoektafel

Falster Hoektafel

Deze Hoektafel van het woonprogramma Falster van het merk Henders & Hazel is een warme hoektafel met een strak design. Deze tafel is uitgevoerd in de kleur smoke in kikar hout, verder kenmerkt het programma zich door de vele warme kleurschakelingen. Bestel deze hoektafel van Falster nu online of kom langs in onze winkel!

€ 299
Snel bekijken

Falster Salontafel Falster Salontafel

Falster Salontafel

Deze Salontafel van het woonprogramma Falster van het merk Henders & Hazel is een warme salontafel met een strak design. Deze tafel is uitgevoerd in de kleur smoke in kikar hout, verder kenmerkt het programma zich door de vele warme kleurschakelingen. Bestel deze salontafel van Falster nu online of kom langs in onze winkel!

€ 499
Snel bekijken

Sale

Falster Eetkamertafel Falster Eetkamertafel

Falster Eetkamertafel

Deze Eetkamertafel van het woonprogramma Falster van het merk Henders & Hazel is een warme eetkamertafel met een strak design. Deze tafel is uitgevoerd in de kleur smoke in kikar hout, verder kenmerkt het programma zich door de vele warme kleurschakelingen. Deze eettafel is te bestellen in 190 x 90 cm en 220 x 100 cm. Bestel deze eetkamertafel van...

€ 699
Snel bekijken

Falster Uitschuiftafel Falster Uitschuiftafel

Falster Uitschuiftafel

Deze Uitschuiftafel van het woonprogramma Falster van het merk Henders & Hazel is een warme uitschuiftafel met een strak design. Deze tafel is uitgevoerd in de kleur smoke in kikar hout, verder kenmerkt het programma zich door de vele warme kleurschakelingen. Bestel deze uitschuiftafel van Falster nu online of kom langs in onze winkel!

€ 1.199
Toont 1 - 12 van de 92 items