Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Totaal producten (incl. btw)
Totaal verzendkosten (incl. btw) To be determined
Totaal (incl. btw)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Wandtafel / Side-Table

Wandtafel / Side-Table
Raster Lijst

(0)

Snel bekijken

Velasco Wandtafel Velasco Wandtafel

Velasco Wandtafel

Velasco Wandtafel uit de Henders & Hazel collectie is een verrijking voor uw interieur, het kenmerkt zich door een warm en uitnodigend uiterlijk. Het is gemaakt van acacia hout en uitgevoerd in Pampus Grey, tevens zijn de oppervlaktes geschaafd en geborsteld.  Bestel dit meubel nu online of kom bij ons langs in de winkel om onze ruime collectie van...

€ 549
Snel bekijken

Borneo Wandtafel Borneo Wandtafel Happy at Home

Borneo Wandtafel

Deze Borneo Wandtafel kenmerkt zich door een warme uitstraling dat komt door het gerecycled eiken met fijne nerf en wisselende kleurschakelingen. Het unieke eigentijds koloniale karakter van Borneo wordt extra benadrukt door de metalen accenten. Bestel deze Borneo Wandtafel nu of kom langs bij ons in de winkel!

€ 549
Snel bekijken

Puyo Wandtafel Puyo Wandtafel

Puyo Wandtafel

Deze Puyo Wandtafel is de ideale toevoeging tot uw zowel moderne, als landelijke woonkamer door het vintage effect en ''boat wood''. Deze Puyo Wandtafel kenmerkt zich door acacia hout in de kleur ''boat wood'', verder zijn alle meubelen van het programma Puyo gelakt bij de afwerking. Bestel deze Wandtafel van Puyo nu of kom langs in onze winkel!

€ 489
Toont 1 - 4 van de 4 items